J
I
K
A
B
شنبه 28 مهر 1397 00:05:55

24 شهريور 1397 9:0:16
وزن گوشت قرمز توليدي انواع دام هاي ذبح شده در كشتارگاههاي استان البرز وكشوردرسال 1396

 به گزارش مركز آمار و اطلاعات سازمان مديريت و برنامه ريزي استان البرز: طرح آمارگيري ازكشتارگاه كشور از سال 1347 هر ساله در مركز آمار ايران اجرا و نتايج آن در حال حاضر بصورت فصلي منتشر مي شود. سهم گوشت قرمز استان در كل كشور2درصد است كه اين ميزان براي گوشت گاو و گوساله 2/5 درصد، گوشت گوسفند و بره 1/6 درصد و گوشت بز و بزغاله 0/2درصد بدست آمده است.

بر اساس نتايج طرح كشتار دام در استان البرز وزن گوشت قرمز توليدي انواع دام هاي ذبح شده در كشتار گاه هاي استان البرز8480 تن بوده است. كه وزن گوشت گاو و گوساله با 5681 تن (67 درصد)، گوسفند و بره با2706 تن (32درصد)، بز و بزغاله با93 تن (1درصد) از كل لاشه قابل مصرف بوده است.

2 واحد از 380 واحد كشتار دام كشور دراستان البرز واقع شده است كه در اين كشتارگاهها 200هزار ذبح با 1/7 درصد از كل ذبح كشور انجام مي شود.

نسخه قابل چاپ
Powered by Tetis PORTAL